Šta Vas očekuje?

 

 

Postanite mašina kakva ste oduvek želeli da budete. Postanite Heroj!

Naš sistem treninga vas neće učiniti najjačim ili najbržim u gradu, ne. Naš sistem će vas učiniti najspremnijim u okruženju. Postanite deo zajednice koja je zasnovana na uzajamnoj podršci, deljenju znanja i saveta, prijateljstvu i, što je najvažnije, sportu.

Evo nekih programa za Vas…


 

StrengthCamp – Najjednostavnije rečeno, ovaj program vežbi obuhvata sve pokrete koje koristimo svakoga dana (čučnjeve, penjanje, skakanje, trčanje i sl.) i, uvek praveći različite kombinacije vežbi i intenziteta kojim se one izvode, dovodi do povećanja nivoa fizičke spremnosti, fleksibilnosti, snage i brzine. Zanimljivo, naporno i efikasno – šta ćete bolje?

 


 

BootCamp – Pored svih vežbi koje se rade sa sopstvenom težinom (sklekovi, trbušnjaci, zgibovi, čučnjevi…), ovaj program sadrži i kardio deo (trčanje, veslanje, preskakanje vijače…).

 


 

Open Gym – Onda kada na rasporedu piše da je termin rezervisan za Open Gym, imate više mogućnosti: možete raditi trening koji ste sami osmislili, trening koji stoji na tabli ili možete vežbati neki od pokreta koji vam slabije idu. Vi birate.