Programi

Heroj Vranje čine ljudi kojima je sport sastavni deo života. Oni ne pristaju na odustajanje i svakodnevno pomeraju svoje granice pružajući svoj maksimum, kako na treningu, tako i u životu.

Sigurno se pitate da li je sve ovo za vas, da li biste se uklopili, da li biste izdržali i još mnogo sličnih pitanja vam prolazi kroz glavu. Bićemo iskreni – odgovor je da, jer smo sigurni da u svakome od vas leži po jedan Heroj. Za sve je potrebno vreme, rad i trud. Ono što je nama bitno je vaša želja da zajedno stvorimo bolju, zdraviju, snažniju verziju vas samih.

Naš sistem treninga vas neće učiniti najjačim ili najbržim u gradu, ne. Naš sistem će vas učiniti najspremnijim u okruženju. Postanite deo zajednice koja je zasnovana na uzajamnoj podršci, deljenju znanja i saveta, prijateljstvu i, što je najvažnije, sportu.
Postanite mašina kakva ste oduvek želeli da budete. Postanite Heroj!

StrengthCamp:

Ovo je fitnes program koji izaziva ljude širom sveta i osmišljen je za univerzalnu skalabilnost, što ga cini savršenim za bilo kog pojedinca bez obzira na iskustvo i fizičku spremnost!

StrengthCamp teretane koriste opremu iz različitih disciplina uključujući tegove, gimnastičke prstenove, šipke za zgibove, užad, kettlebell, lopte medicinke, kutije za naskok. StrengthCamp metode koriste hiljade privatnih teratana, vatrogasnih jedinica, agencija za sprovođenje zakona, i vojne organizacije uključujući Dansku kraljevsku spasilačku gardu.

Ono što nas posebno raduje je da naše Herojke i Heroji svaki trening završavaju sa osmehom i puni pozitivne energije i nove motivacije!

StrengthCamp namenjen je i muškarcima i ženama. Ne ograničavaj se stereotipima i iskusi svoju životnu formu.

Budi Heroj svoga tela!

 

BootCamp:

Šta je BootCamp?

Ovo je planetarno popularan sistem treninga kome mogu da se priključe pojedinci različite fizičke spremnosti, jer je upravo koncept treninga dizajniran tako da se prilagodjava vašim mogućnostima i tempu vašeg napretka. U treningu se koriste vežbe sa sopstvenom težinom, kondicione, sportske kardio vežbe, kao i brojni rekviziti.

Izazovi sebe i pridruži nam se već danas!

 

Open Gym :

U vreme Open Gym termina imate slobodu da svoj trening organizujete baš onako kako vi želite. Od vas zavisi da li želite da odradite trening sa table, da vežbate ono što vam najslabije ide ili da osmislite kombinaciju vežbi koristeći različite rekvizite koji su vam na raspolaganju.

 

Business Class:

Želite da ostanete u formi, ali radite tokom celog dana?

U popodnevnim i večernjim časovima ste preumorni ili bi ipak to vreme iskoristili sa porodicom i prijateljima?

Ne brinite, imamo rešenja za vas!

Heroji ranoranioci startuju u 06:30h ujutru i puni enrgije i dobrog raspoloženja odlaze na svoja radna mesta.